Microsite Back
Promotor Logo

Idea Associació Cultural

Hamsa Hamsa

Hamsa Hamsa

Ver bilhetes
Hamsa Hamsa

Hamsa Hamsa

TEATRE EL CASAL, Amer. Rambla Monestir. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

Amb motiu de les recomanacions de les autoritats sanitàries i en vista de les recents notícies en referència al coronavirus (COVID-19) l'organització ajorna el concert

Se compraste um bilhete para este evento procedimos a fazer a devolução. Alem disso, enviamos um email ao endereço de email que usaste para fazer a compra com toda a informação.

Descripção

La música de Hamsa Hamsa es basa principalment en la fusió de diversos estils de la mediterrània, com són la música sefardita i altres gèneres de música d'arrel àrab com el Dabke. Però l'acostament és sempre des de un punt de vista de renovació i molt personal. D'aquesta manera apropen al públic melodies i lletres populars ancestrals però d'una forma fresca i de celebració, amb un so des d'un angle personal amb influències de jazz, el rock, i altres estils musicals d'arrel.  Hamsa Hamsa pretén crear un ambient de celebració on les diferents cultures del mediterrani es donen la mà en forma de festa i d'amor per la música i la convivència.
Hamsa Hamsa es una banda formada a Barcelona per músics professionals amb titulació superior de diferents mons musicals i ja tenen un bon recorregut en l'escena musical barcelonina, a més d´haver participat en diversos festivals del territori. El grup s'ha format a recer de l'Escola Superior de Música de Catalunya ESMUC.

Concert enmarcat dins la Xarxa de Músiques de Catalunya en col·laboració amb Joventuts Musicals de Catalunya.

Anna Casado Colao, veu · Ofer Ronen, llaüt (ud) i guitarra · Jon Unanua, baix elèctric i contrabaix · Albert Enkaminanko, batería i percurssió · Alba Alsina, saxòfon

La música de Hamsa Hamsa se basa principalmente en la fusión de diversos estilos de la mediterránea, como son la música sefardí y otros géneros de música de raíz árabe como el Dabke. Pero el acercamiento es siempre desde un punto de vista de renovación y muy personal. De este modo acercan al público melodías y letras populares ancestrales pero de una forma fresca y de celebración, con un sonido desde un ángulo personal con influencias del  jazz, el rock, y otros estilos músicales de raíz.. Hamsa Hamsa pretende crear un ambiente de celebración donde las diferentes culturas del mediterráneo se dan la mano en forma de fiesta y de amor por la música y la convivencia.
Hamsa Hamsa es una banda formada en Barcelona por músicos profesionales con titulación superior de diferentes mundos musicales y ya tienen un buen recorrido en la escena musical barcelonesa, además de haber participado en varios festivales del territorio. El grupo se ha formado al abrigo de la Escuela Superior de Música de Cataluña ESMUC.

Política de aceso

Este evento não tem nenhuma restrição para aceso a menores de idade.

Vídeo

Partilhar!