“K’ATAKA” BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Teatre EL CASAL ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

General Anticipada

info
8€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

“K’ATAKA” BALKAN PARADISE ORCHESTRA...

Ver entradas

Descripción

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació el seu paper com a formació inusual i trencadora.

 

Integrada per deu instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d’energia que funciona tant en escenari com al carrer.

 

Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món. "K’ATAKA és un recull de tot allò que ens defineix i ha format part de nosaltres des que aquest projecte va néixer.

 

L’arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els que hem crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats es dissolen en el que és aquest primer disc, una fusió sincera i orgànica de tot el que volem compartir als escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la nostra música."

 

Eli Fàbregas, percussió / Olivia Casas, tuba / Maria Puertas, tuba / Maria Cofan, trombó  / Alba Ramírez, trompa / Laura Lacueva, clarinet / Eva Garín, clarinet /  Berta Gala, trompeta  / Alba Careta, trompeta / Mila González, trompeta

Cómo llegar

Teatre EL CASAL
Rambla Monestir
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más