Liceu’s Supersax Project

Teatre EL CASAL ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Els 11 joves que conformen SuperSax Project recuperen l’essència d’aquell grup de la dècada de 1970 i hi incorporen les noves tendències jazzístiques amb interpretacions de temes de reconeguts músics com Joshua Redman.


Sorgit de les aules plenes de talent del Conservatori del Liceu, el Liceu’s SuperSax Project va néixer fa menys de tres anys però ja ha deixat un munt d’aficionats amb la boca oberta gràcies als seus trepidants concerts a Robadors 23, l’Espai Jove Boca Nord o el mateix conservatori, on  fins i tot, van tenir l’oportunitat de tocar davant Joshua Redman (de visita per oferir una classe magistral) un arranjament d’una de les peces originals del saxofonista de Califòrnia.


Inspirant-se en el grup Supersax format per Med Flory el 1972, que tenia com a missió abordar la música de Charlie Parker amb un quintet de saxos, el SuperSax barceloní es proposa transmetre «una visió jazzística diferent i d’avantguarda aportant la peculiaritat que representen les melodies i els sols harmonitzats per a cinc saxos, secció de metalls i base rítmica». No tenim dubtes, es parlarà d’aquesta proposta.


1 opiniones

5.0 / 5
Júlia Colomer

Va ser un concert fantàstic,vàrem gaudir molt.

20/06/2018 16/06/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Teatre EL CASAL
Rambla Monestir s/n • 17170 Amer - Girona
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más