Liceu’s Supersax Project

EL CASAL del Monestir d'Amer ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Liceu’s Supersax Project...

Ver entradas

Descripción

Els 11 joves que conformen SuperSax Project recuperen l’essència d’aquell grup de la dècada de 1970 i hi incorporen les noves tendències jazzístiques amb interpretacions de temes de reconeguts músics com Joshua Redman.


Sorgit de les aules plenes de talent del Conservatori del Liceu, el Liceu’s SuperSax Project va néixer fa menys de tres anys però ja ha deixat un munt d’aficionats amb la boca oberta gràcies als seus trepidants concerts a Robadors 23, l’Espai Jove Boca Nord o el mateix conservatori, on  fins i tot, van tenir l’oportunitat de tocar davant Joshua Redman (de visita per oferir una classe magistral) un arranjament d’una de les peces originals del saxofonista de Califòrnia.


Inspirant-se en el grup Supersax format per Med Flory el 1972, que tenia com a missió abordar la música de Charlie Parker amb un quintet de saxos, el SuperSax barceloní es proposa transmetre «una visió jazzística diferent i d’avantguarda aportant la peculiaritat que representen les melodies i els sols harmonitzats per a cinc saxos, secció de metalls i base rítmica». No tenim dubtes, es parlarà d’aquesta proposta.


Cómo llegar

EL CASAL del Monestir d'Amer
Rambla Monestir s/n • 17170 Amer - Girona
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más