SERGEI PROKOFIEV: PERE I EL LLOP PER INNOVA ENSEMBLE

Teatre EL CASAL ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

General Anticipada

info
5€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

SERGEI PROKOFIEV: PERE I EL LLOP PER...

Ver entradas

Descripción

Si en un concurs la pregunta és "Què contes musicals per a nens coneixes? "segur que Pere i el llop figura entre les primeres respostes.
Pere i el llop és un dels primers contes musicals escrits, una referència per a tots els que es crearan posteriorment i un dels més interpretats, gravats i adaptats.
El Conte musical que presentem va ser escrit per en Sergei Prokofiev l'any 1936. La seva idea era fer arribar als nens la música simfònica sense que s'avorrissin. Va cercar diferents  personatges i els va representar per un instrument. A l'hora volia representar aspectes de la  societat a traves dels diferents protagonistes del conte.

El Quintet de vent InNova es constitueix l'any 2008 dins el marc del InNova Ensemble, conjunt dedicat a la divulgació de la música de cambra, amb un especial interès per la Música Contemporània. Els seus joves integrants, s'han format amb els més prestigiosos professors europeus com Renate Greiss-Armin, Aurèle Nicolet, Thomas Indermühle, Michel Lethiec, Radovan Vlatkovic o Hansjörg Schellenberger, entre d'altres. Així mateix, han format part d'orquestres de renom com l'European Union Youth Orchester, Gustav Mahler Jugendorchester, Schleswig Holstein Festival, JONDE, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, BOS de Bilbao o Palau dels Arts Reina Sofia de València.

Components: Argia Pujana - flauta / Mª Carmen García - clarinet / Mª José Rielo - fagot / Pawel Marciniak - trompa / Roberto Ordax - oboèwww.innovaensemble.

Cómo llegar

Teatre EL CASAL
Rambla Monestir
Amer, Girona

Organizado por

Idea Asociación Cultural

Idea Associació Cultural & Ajuntament d'Amer

Ver más